№13-05-13 від 13 травня 2013 року

interpol_150_150
ISIC – КВЕД 99.00.0 – ЗКГНГ
Світова Міжнародна Екстериторія Його Величності Государа Титульного Суверенного Народу України

ТИТУЛЬНИЙ СУВЕРЕННИЙ НАРОД УКРАЇНИ

МІЖВІДОМЧА ІНТЕРПОЛ-КОЛЕГІЯ

ПРОТИДІЇ ФІНАНСОВО-ЕКОНОМІЧНОМУ ТЕРОРИЗМУ

Дипломатичний Корпус Титульного Суверенного Народу України КВЕД 99.00.0 ТРДПАУ 553515506-553515469 Офіс для отримання дипломатичної кореспонденції за адресою:14027, м.Чернігів, вул. Станіславського, 40, тел. 3-24-47
№13-05-13 від 13 травня 2013 року

 

Приватному підприємству «Спеціалізоване підприємство юстиція»

Чернігівській філії ПП «Спеціалізоване підприємство юстиція»

Копії:   Адміністрації Президента України

Службі Безпеки України

Міністерству Юстиції України

Державній Виконавчій Службі України

Генеральній Прокуратурі України

Раді Національної Безпеки і Оборони України

Міністерству Внутрішніх Справ України

Управлінню СБУ в Чернігівській області

Головному управлінню юстиції в Чернігівській області

УМВС України в Чернігівській області

Чернігівському міському управлінню юстиції

Чернігівській облдержадміністрації

Про нелегальне положення транснаціональної юрисдикції

в країні Україна та при країні Україна

 

До Міжвідомчої Інтерпол-Колегії протидії фінансово-економічному тероризму потрапив лист ПП «Спеціалізоване підприємство юстиція» №300407 від 30.04.2013р. За реквізитами, які вказані на бланку цього листа наслідують наступні висновки:

  • ПП «Спеціалізоване підприємство юстиція» не належить до складу правових одиниць економічного простору України та економічного простору при країні Україна. Конституція України є міжнародним правовим договором, який не передбачає існування в країні Україна ніяких юрисдикцій.
  • ПП «Спеціалізоване підприємство юстиція» є юридичною одиницею. Всі юридичні одиниці є нестатистичними одиницями економічного простору України та економічного простору при країні Україна. Договору про спільну діяльність правових одиниць України та юридичних транснаціональних одиниць на території України не існує.
  • ПП «Спеціалізоване підприємство юстиція» ідентифікує само себе кодом ЄДРПОУ 32277680. Всі коди ЄДРПОУ належать Конгресу Національних Меншин України (Малих Народів України). В реєстрах ЄДРПОУ Конгресу Національних Меншин України (Малих Народів України) ПП «Спеціалізоване підприємство юстиція» не існує.
  • Приватний економічний простір існує виключно в межах Народної держави при Республіці Суверенного Народу України (ст. 5 Конституції України). Приватизація – це процес правовий, а не юридичний. Приватної юстиції не існує.
  • ПП «Спеціалізоване підприємство юстиція» повідомляє про якісь «прилюдні торги». В будь-якій юрисдикції існують «сервітут» або «цивільня». Людей в будь-якій юрисдикції не існує.
  • ПП «Спеціалізоване підприємство юстиція» збирається реалізовувати нерухоме майно. Нерухоме майно – це не товар. Реалізація – це не продаж. Оперувати майном можуть тільки економічні одиниці Конгресу Національних Меншин України (Малих Народів України). Реалізацією переймаються тільки економічні одиниці Реал-Світової Міжнародної Екстериторії Його Величності Государа Титульного Суверенного Народу України. В реєстрах Реал-Світової Міжнародної Екстериторії Його Величності Государа Титульного Суверенного Народу України ПП «Спеціалізоване підприємство юстиція» не існує.

Такої одиниці, як ПП «Спеціалізоване підприємство юстиція» в Україні не існує, але торги нерухомістю Українців зусиллями неіснуючого в Україні ПП «Спеціалізоване підприємство юстиція» відбуваються кожен день. За цих умов процес так званих «прилюдних торгів» з реалізації нерухомого майна, який вчиняє невідомо яке ПП «Спеціалізоване підприємство юстиція» в недалекому майбутньому приведе до такої події, як виселення Адміністрації Президента України з будинку за адресою: м. Київ, вул. Банківська, 11 (ця нерухомість є об’єктом продажу з «прилюдних торгів» за Законом України «Про виконавче провадження»).

Юридичних законів не існує. Існують виключно правові закони. Проте ПП «Спеціалізоване підприємство юстиція» до складу Міністерства Права України не належить. Міністерство Права України і Міністерство Юстиції України за своєю економічною суттю мають діаметрально-протилежну мету своєї діяльності. Міністерство Юстиції України знаходиться в дипломатичних відносинах з суб’єктами конституційного процесу України. Наявність листа ПП «Спеціалізоване підприємство юстиція» №300407 від 30.04.2013 року є свідченням порушення стану дипломатичних відносин між транснаціональним анклавом при країні Україна і суспільством Українців в Україні.

«Підприємства» Міністерства Юстиції України підпорядковуються «приємствам», які в свою чергу підпорядковуються «ємствам». «Ємства» керуються «ємцями». Метрополія «ємців» знаходиться дуже далеко від України. ПП «Спеціалізоване підприємство юстиція» має спеціальне призначення, яке полягає в збагаченні метрополії «ємців». Таке збагачення відбувається за рахунок «виторгу» з так званих «прилюдних торгів», на яких «реалізовується» нерухоме майно. Нерухоме майно за будь-яких умов не товар. Товаром оперують суб’єкти реєстру ЄДР. Суб’єкти реєстру ЄДР будь-яким майном не оперують.

ПП «Спеціалізоване підприємство юстиція» не існує ані в реєстрах ЄДР, ані в реєстрах ЄДРПОУ, ані в Україні, ані при Україні. Реєстр ЄДР, невідомо якої країни, не прив’язаний до будь-якого банку будь-якого суб’єкту конституційного процесу в Україні. За цих умов ніяке рухоме або нерухоме майно в Україні за грош-квазі гривню Національного Банку України (м. Київ) неможливо ані купити, ані продати. Закону України «Про грошовий обіг в Україні» не існує, а Національний Банк України (м. Київ) ніякого відношення до складу банківської системи ст. 99 Конституції України не має.

Національний Банк України (м. Київ) формує свою звітність за балансом (бал-ансом в балах), а всі підприємства Міністерства Юстиції України формують свою звітність за ценансом (цен-ансом в цінах). За цих умов грош-квазі гривню Національного Банку України (м. Київ) треба розуміти або як бал-вимірник, або як цін-вимірник. Ніякої визначеності в цьому питанні не існує. Це означає, що ніяких цін та будь-якого процесу ціноутворення в межах транснаціональної юрисдикції при країні Україна не існує. Так звані «прилюдні торги» за листом ПП «Спеціалізоване підприємство юстиція» №300407 від 30.04.2013 року (в разі, якщо така подія відбудеться) автоматично кваліфікуються у якості події фінансового тероризму з усіма наслідками для організаторів такого фінансового терору.

Фізичні особи з ПП «Спеціалізоване підприємство юстиція» ніякого відношення до суспільства країни Україна не мають. Натомість вони енергійно створюють навколо себе різного роду «колекторні одиниці», діяльність яких має всі ознаки напіввійськових формувань, які за відповідних умов, в найкоротший термін, можуть бути оснащені (якщо вже не оснащені) бойовою зброєю. Для такого висновку вже існують більш ніж вагомі підстави.

Транснаціональна юрисдикція, до складу якої належить ПП «Спеціалізоване підприємство юстиція», знаходиться на нелегальному положенні, як в країні Україна так і при країні Україна. Звертаючись до Ради Національної Безпеки і Оборони України, просимо винести результати діяльності «колекторних підрозділів» ПП «Спеціалізоване підприємство юстиція» по відношенню до суспільства Українців в Україні (суб’єкта сучасних модернізаційних Програм Президента України) на розгляд одного зі своїх чергових (або позачергових) засідань.

 

Голова Міжвідомчої Інтерпол-Колегії протидії фінансово-

економічному тероризму – Гвардії Генерал Армії Його Величності

Государа Титульного Суверенного Народу України

О.В.Толстой