№ 07-03-13/3 від 07 березня 2013 року

interpol_150_150

ISIC – КВЕД 99.00.0 – ЗКГНГ
Світова Міжнародна Екстериторія Його Величності Государа Титульного Суверенного Народу України

ТИТУЛЬНИЙ СУВЕРЕННИЙ НАРОД УКРАЇНИ

МІЖВІДОМЧА ІНТЕРПОЛ-КОЛЕГІЯ

ПРОТИДІЇ ФІНАНСОВО-ЕКОНОМІЧНОМУ ТЕРОРИЗМУ

Дипломатичний Корпус Титульного Суверенного Народу України КВЕД 99.00.0 ТРДПАУ 553515506-553515469 Офіс для отримання дипломатичної кореспонденції за адресою:14027, м.Чернігів, вул. Станіславського, 40, тел. 3-24-47
№ 07-03-13/3 від 07 березня 2013 року

Військовому комісару Чернігівського ОМВК

Полковнику В.Г. Кравчуку

 

Копія: Управлінню СБУ в Чернігівській області

 

На повістку Чернігівського ОМВК на імя Козлова Антона Леонідовича,

який проживає за адресою: м. Чернігів, вул. 1-го Травня, 171/104

За повісткою Чернігівського ОМВК громадянину Козлову Антону Леонідовичу, який проживає за адресою м. Чернігів, вул. 1-го Травня 171/104, запропоновано прийняти пропозицію Чернігівського ОМВК щодо його добровільного призову на строкову військову службу в позаконституційні військові формування націонал-військової організації. Підрозділи націонал-військової організації – це не конституційні Збройні Сили Суверенної України. Підрозділи націонал-військової організації формуються не в складі Ставки Верховного Головнокомандуючого Збройними Силами Суверенної України, а при Міністерстві Оборони України. Міністерство Оборони України входить до складу Кабінета Міністрів України – юридичної особи національної юрисдикції при країні Україна. Всі юридичні особи національної юрисдикції при країні Україна – нестатистичні одиниці України.

 Громадянину Козлову Антону Леонідовичу запропоновано добровільно вийти за межі статистичних одиниць України та найнятись у якості військовоозброєної фізичної особи на проходження позацивільної служби в нестатистичній одиниці України. Громадяни України – позацивільники. Вищевказана повістка Чернігівського ОМВК містить в собі або недоречність, або протиріччя, які полягають в тому, що громадянин України (за Громадянським Кодексом України) не може бути водночас цивільником сервітуту нестатистичної одиниці України (за Цивільним Кодексом України). Громадянського Кодексу в Україні в межах юрисдикції Кабінету Міністрів України не існує. За відсутності Громадянського Кодексу України в межах юрисдикції Кабінету Міністрів України і Козлова Антона Леонідовича теж не існує.

Громад-громадський статус та громад-громадянський статус статистичних одиниць України стратифікується в реєстрах Конгресу Національних Меншин України (Малих Народів України). Армійські підрозділи Конгресу Національних Меншин України (Малих Народів України) формуються в межах національного стандарту КІСЕ S.2 «Інший світ». Чернігівський ОМВК ніякого відношення до формування армійських підрозділів України в межах національного стандарту КІСЕ S.2 «Інший світ» не має. Це означає, що громадянин України Козлов Антон Леонідович за будь-яких умов прийняти пропозицію Чернігівського ОМВК щодо його призову в позаармійські підрозділи України взагалі не може.

Незнання будь-ким чинного законодавства України не є підставою для ігнорування існуючої в Україні ієрархії військово-економічних систем. В Україні існують:  військово-економічна система за стандартом  ISIC,  військово-економічна система за стандартом NACE та військово-економічна система за стандартом  KICE. Чернігівський ОМВК ніякого відношення до військово-економічних стандартів ISIC, NACE та KICE не має. Це означає, що Чернігівський ОМВК здійснює діяльність по озброєнню фізичних осіб – мігрантів-наймитів, які стоять на обліку у міграційній службі Кабінету Міністрів України. Міграційна служба при Кабінеті Міністрів України (нестатистичній одиниці України) – це відділ кадрів для найму дешевої робочої сили для комерційного її використання у якості «живого товару» на продаж.

Міжвідомча Інтерпол-Колегія протидії фінансово-економічному тероризму інформує Чернігівський ОМВК про те, що за адресою: м. Чернігів, вул. 1-го Травня, 171/104 фізичної особи («живого товару»)  на прізвище Козлов Антон Леонідович не існує. Усім без винятку цивільникам із складу сервітуту громад-нації при країні Україна заборонено мати при собі зброю. Озброєння угрупувань фізичних осіб зброєю не передбачено Кримінальним Кодексом України. За Кримінальним Кодексом України суб’єктами злочинної діяльності в Україні є саме фізичні особи.

Козлов Антон Леонідович, який дійсно проживає за адресою: м. Чернігів, вул. 1-го Травня, 171/104, має статус Українця – суб’єкта конституційного процесу України. Націонал-цивільне законодавство свою чинність на Українців не розповсюджує. Українці проходять військову повинність в народних Суверенних Збройних Силах України. Військова повинність та військовий борг ніякого відношення до військової служби не мають. На військовій службі знаходяться виключно найманці («французький легіон»).

Комерційні військові підрозділи найманців (фізичних осіб – мігрантів-наймитів) діють не від імені України, а на свій страх і ризик. В Україні не існує закону «Про страх і ризик комерсантів». В Україні не існує закону про те, що будь-яка юридична особа може мати при собі військові формування. Міністерство Оборони України – юридична особа. Фінансування Міністерством Оборони України військових підрозділів фізичних осіб (яких не існує в стандартах ISIC, NACE, KICE) має здійснюватись в межах Податкового Кодексу України. За Податковим Кодексом України такі юридичні особи, як Кабінет Міністрів України та Міністерство Оборони України мають отримувати з кожного призовника, а потім із військового службовця прибутки, а не захист Батьківщини.

Українці завжди готові захищати свою Батьківщину в складі Суверенних Збройних Сил України, але ніколи не згодні бути витоком прибутків націонал-юридичних осіб – нестатистичних одиниць України.

За підстав вищевказаної інформації Українець Козлов Антон Леонідович прибути до призовної дільниці Чернігівського ОМВК за адресою: м. Чернігів, вул. Олександра Молодчого, 15/9 не має можливості. Суб’єкти народної правоздатності України у внутрішні справи юрисдикції громад нації при країні Україна не втручаються (і навпаки).

 

Голова Міжвідомчої Інтерпол-Колегії протидії

фінансово-економічному тероризму – Гвардії Генерал Армії

Його Величності Государа Титульного Суверенного Народу України

О.В.Толстой