№28-02-13 від 28 лютого 2013 року

Герб

ISIC – КВЕД 99.00.0 – ЗКГНГ
Світова Міжнародна Екстериторія Його Величності Государа Титульного Суверенного Народу України

ТИТУЛЬНИЙ СУВЕРЕННИЙ НАРОД УКРАЇНИ

МІЖВІДОМЧА ІНТЕРПОЛ-КОЛЕГІЯ

ПРОТИДІЇ ФІНАНСОВО-ЕКОНОМІЧНОМУ ТЕРОРИЗМУ

Дипломатичний Корпус Титульного Суверенного Народу України КВЕД 99.00.0 ТРДПАУ 553515506-553515469 Офіс для отримання дипломатичної кореспонденції за адресою:14027, м.Чернігів, вул. Станіславського, 40, тел. 3-24-47
№28-02-13 від 28 лютого 2013 року

Московському районному суду м. Харкова

(суддя Майстренко О.М., кабінет №25)

Копії:              Апеляційному суду Харківської області

Московському відділу Державної виконавчої

служби Харківського міського управління юстиції

Кооперативному об’єднанню житлових кооперативів «Призма №293»

Філії 21 Приватного підприємства «НИВА-В.Ш.»

КП «Харківське міське бюро технічної інвентаризації»

Приватному нотаріусу Харківського міського округу Харитоновій Я.М.

Відділу опіки та піклування державної адміністрації Московського р-ну м. Харкова

Московському РВ в м. Харкові ГУ ДМС України в Харківській області

Управлінню СБУ в Харківській області

Управлінню СБУ в Чернігівській області

Прокуратурі Харківської області

Управлінню МВС України в Харківській області

Харківській облдержадміністрації

Харківській міськраді

Харківській облраді

Експертний висновок

на позовну заяву Гармаша Віктора Ягоровича від 18.02.2012р. на адресу

Московського районного суду м. Харкова (суддя Майстренко О.М., кабінет №25).

 

Міжвідомча Інтерпол-Колегія протидії фінансово-економічному тероризму розглянула позовну заяву Гармаша Віктора Ягоровича від 18.02.2012р. на адресу Московського районного суду м. Харкова (суддя Майстренко О.М., кабінет №25).

В своїй позовній заяві від 18.02.2012р. на адресу Московського районного суду м. Харкова (суддя Майстренко О.М., кабінет №25) Гармаш Віктор Ягорович наголосив низку спірних питань, які начеб-то на його думку, мають бути вирішені у місцевому націонал-цивільному суді сервус-цивільної юрисдикції при країні Україна.

За розглядом додатків до позовної заяви Гармаша Віктора Ягоровича від 18.02.2012р. на адресу Московського районного суду м. Харкова (суддя Майстренко О.М., кабінет №25) зроблено наступні експертні висновки:

  1. В усіх документах, які адресовані Гармашем Віктором Ягоровичем на адресу Московського районного суду м. Харкова відсутні ідентифікаційні кодові параметри. Без ідентифікаційних кодових параметрів неможливо встановити ані юріздатність, ані правоздатність фігурантів, ініційованого Гармашем Віктором Ягоровичем цивільно-судового процесу. Юріздатні націонал-цивільники вирішують свої спори в сервус-цивільних судах при країні Україна. Правоздатні люди, «граждане» Народу України та громадяни Українського Народу вирішують свої спори в народних судах України.
  2. «Гражданського Кодексу України», «Громадського Кодексу України», «Громадянського Кодексу України» та «Народного Кодексу України» в межах національної сервус-цивільної юрисдикції при країні Україна не існує. Українського правопорядку в межах національної сервус-цивільної юрисдикції при країні Україна не існує. Це означає, що Гармаш Віктор Ягорович має статус фізичної особи – цивільника. Фізичні особи – цивільники (фізичні особи без громадянства) перебувають тимчасово в Україні за підстав документів, які емітуються Міграційною службою МВС України. Таких документів Гармаш Віктор Ягорович при собі не має. Це означає, що він знаходиться, як в Україні, так і поза Україною, на нелегальному становищі.
  3. Фізична особа без громадянтва (цивільник-мігрант в Україні) на прізвище Гармаш Віктор Ягорович взагалі не розуміється на складі націонал-цивільного законодавства при країні Україна. Він хибно вважає, що в системі сервус-цивільної комерції існують торги власністю. Торгова діяльність в Україні визначається не національними Законами України, а Уніфікованими правилами та звичаями Міжнародної Торгової Палати. Торговою діяльністю переймаються військово-зобов’язані, військовоповинні суб’єкти народного військового боргу. Цивільники – це штатські особи, яким заборонено мати при собі зброю. Це означає, що в разі прийняття Московським районним судом м. Харкова до свого розгляду позовної заяви мігранта-цивільника Гармаша В.Я. автоматично виникне потреба розглядати всю систему націонал-цивільних судів у якості злочинного угрупування, яке зухвало ігнорує положення п. 2 ст.1 Цивільного Кодексу України.
  4. В системі націонал-цивільної юрисдикції при країні Україна існують фізичні особи, але не існує сімей фізичних осіб. Сім’ї існують виключно у людей (за церковним шлюбом), у «граждан» за «гражданським шлюбом», у громадян за громадянським шлюбом. Всі без винятку шлюбні відносини винесено за межі бюдь-якої національної юрисдикції. Товарних шлюбів не існує, товарних пологових будинків не існує. В системі товарно-грошових відносин придбати будь-яку власність в Україні, неможливо. Закону України «Про грошовий обіг в Україні» не існує. Це означає, що всі угоди в Україні з так званої «купівлі продажу житла» є кримінальними. Залучення Московського районного суду м. Харкова до складу криміналітету України не входить до сфери інтересів націонал-судової системи України.
  5. Помешкання за адресою м. Харків, вул. Академіка Павлова, буд. 162. кв. 128, ніколи не приватизовувалось. Ця власність Української Радянської Соціалістичної Республіки автоматично перейшла у власність Республіки Суверенного Народу України без будь-якого узгодження цього питання з національною юрисдикцією при країні Україна. Безпека власності Республіки Суверенного Народу України національними органами УМВС України не забезпечується, націонал-юридичними особами не супроводжується. Всі без винятку юридичні особи України – нестатистичні одиниці України. Це означає, що без залучення до позовної заяви Гармаша Віктора Ягоровича експертно-кримінальних висновків Служби Безпеки України не може йти й мови про залучення Московського районного суду м. Харкова до складу саботажників сучасних модернізаційних реформ Його Високоповажності Президента України.
  6. За положеннями Конституції України державний устрій України є конституційним. Конституція України визначає в Україні не одну державу, а три держави: демократичну Державу України (народну), народну Державу України («гражданскую») та унітарну Державу України (громадянську). Всі ці три держави України правові, а не юридичні. Юридичною є так звана «Наша Держава» за реєстром ЄДР, яка існує не в Україні, а при країні Україна. Державна Виконавча Служба України свого часу узгодила з Міжвідомчою Інтерпол-Колегією протидії фінансово-економічному тероризму відносини, за яких всі без винятку службовці, посадовці та наймити Міністерства Юстиції України, ніколи та ні за яких умов не будуть формувати виконавче провадження по відношенню до людей, «граждан» та громадян України. Порушення будь-ким складу дипломатичних зносин між суб’єктами правоздатності України та суб’єктами національної юрисдикції при країні Україна автоматично визначає існування в Україні організованих угрупувань терористів. Закон України «Про виконавче провадження» не передбачає для в.о. начальника Московського відділу Державної виконавчої служби Харківського міського управління юстиції жодного виключення із правила, за яким в будь-якому спорі між суб’єктами правоздатності України та суб’єктами національної юрисдикції при країні Україна, зверхність права завжди має суб’єкт народної правоздатності, зокрема Міжвідомча Інтерпол-Колегія протидії фінансово-економічному тероризму.

 

Експертні пропозиції:

Позовна заява Гармаша Віктора Ягоровича від 18.02.2012р. надана не належному суду. Позов сервус-цивільника Гармаша Віктора Ягоровича на адресу Московського районного суду м. Харкова (суддя Майстренко О.М., кабінет №25) від 18.02.2012р. має бути переадресований Московським районним судом м. Харкова до Народного Земельного Суду Титульного Суверенного Народу України (м. Чернігів, вул. Станіславського, 40).

Бажання окремо взятих націонал-цивільників виселяти Українців з їх домівок цілком зрозуміле, але Програма Президента України «Україна для людей» не передбачає матеріалізацію цих бажань у реальні факти за допомогою націонал-судової системи при країні Україна.

 

 

Голова Міжвідомчої Інтерпол-Колегії протидії фінансово-

економічному тероризму – Генерал Армії Гвардії Його Величності

Государа Титульного Суверенного Народу України

О.В.Толстой