№30-10-12 від 30 жовтня 2012 року

ГербISIC – КВЕД  99.00.0 – ЗКГНГ – КІСЕ
Світова Міжнародна Екстериторія Його Величності Государа Титульного Суверенного Народу України

МІЖВІДОМЧА ІНТЕРПОЛ-КОЛЕГІЯ

ПРОТИДІЇ ФІНАНСОВО-ЕКОНОМІЧНОМУ ТЕРОРИЗМУ

(ХАРКІВСЬКЕ ПРЕДСТАВНИЦТВО)

Дипломатичний Корпус Титульного Суверенного Народу України КВЕД 99.00.0 ТРДПАУ 553515506-553515469 Офіс для отримання дипломатичної кореспонденції за адресою:14027, м.Чернігів, вул. Станіславського, 40, тел. 3-24-47

№30-10-12 від 30 жовтня 2012 року

Харківській міській раді Харківської області

Прокуратурі Червонозаводського району м. Харкова

Копії: Адміністрації Його Високоповажності Президента України

Верховній Раді України

Кабінету Міністрів України

Раді Національної Безпеки і Оборони України

Генеральній Прокуратурі України

Службі Безпеки України

Міністерству Юстиції України

Міністерству Внутрішніх Справ України

Державній Податковій Службі України

Держфінмоніторингу України

Міністерству Фінансів України

Міністерству Економіки України

Чернігівській облдержадміністрації

Харківській облдержадміністрації

Чернігівській міськраді

Харківській міськраді

Чернігівській облраді

 Харківській облраді

На лист Харківської міськради №12944/9-12-0-33-12/6.1 від 22.10.2012р.

На лист Прокуратури Червонозаводського району м. Харкова №13-49р12 від 05.10.2012р.

        Харківське представництво Міжвідомчої Інтерпол-Колегії протидії фінансово-економічному тероризму не належить до складу будь-якої національної або транснаціональної юрисдикції. І навпаки, Харківська міська рада Харківської області не належать до складу будь-якої народної правоздатності. Харківська міська рада Харківської області – націонал-статутна юридична одиниця. Всі без винятку націонал-статутні юридичні одиниці знаходяться не в країні Україна, а при країні Україна. Це означає, що Харківської міської ради Харківської області в країні Україна не існує.

        Харківська міська рада Харківської області – це не народна рада, це не рада Національних Меншин України, це не рада Малих Народів України, це не рада Корінного Народу України. В реєстрах Сенату Корінного Народу України та в реєстрах Конгресу Національних Меншин України (Малих Народів України) Харківської міської ради Харківської області не існує.

        Харківська міська рада Харківської області – це рада громади нації при країні Україна, статус якої не прирівняно до статусу Національних Меншин України (Малих Народів України). Харківська міська рада громади нації при країні Україна має громадський статус при країні Україна, але не має громадянського статусу в країні Україна. В реєстрах світового стандарту ISIC, в реєстрах Європейського стандарту NACE та в реєстрах національного стандарту КІСЕ Харківська міська рада Харківської області не знаходиться.

        Харківська міська рада Харківської області переймається питаннями самоврядування громади нації при країні Україна громадського статусу, але не переймається питаннями самовпорядкування громади нації в країні Україна громадянського статусу. Національне самоврядування і національне самовпорядкування формуються в різних органах. Харківська міська рада національно-громадського самоврядування формується в межах юрисдикції (національної юріздатності). Харківська міська рада національно-громадянського самовпорядкування формується в межах народної правоздатності (поза межами юрисдикції). Харківська міська рада національно-громадянського самовпорядкування за адресою: 61200, м. Харків, площа Конституції, 7, не знаходиться.

        Монополії Харківської міської ради національно-громадського самоврядування в м. Харкові не існує. За положеннями ст.15 Конституції України, економіка країни Україна багатоманітна. Харківська міська рада національно-громадського самоврядування національною економікою не переймається. Національною економікою в м. Харкові переймається Харківська міська рада національно-громадянського самовпорядкування. В межах Харківської міської ради національно-громадського самоврядування обертаються фізіономічні одиниці (фізичні одиниці), але жодної правоздатної одиниці (народно-економічної одиниці) не існує.

        Харківська міська рада національно-громадського самоврядування – це не конституційна одиниця України. Посилання Харківської міської ради національно-громадського самоврядування на положення ст.19 та ст.24 Конституції України мають місце бути, але виключно у віртуальному світі (так званому «цьому світі»). Всі без винятку суб’єкти конституційного світу знаходяться в так званому «іншому світі» ‑ реальному світі. Реальний світ існує виключно в межах Світової Міжнародної Екстериторії Його Величності Государа Титульного Суверенного Народу України. В реєстрах Світової Міжнародної Екстериторії Його Величності Государа Титульного Суверенного Народу України Харківської міської ради національно-громадського самоврядування не існує.

        На діяльність посадових осіб Харківської міської ради національно-громадського самоврядування Конституція України свою пряму дію не розповсюджує. Пряма дія Конституції України розповсюджується виключно на правоздатних суб’єктів країни Україна. Правоздатних суб’єктів країни Україна в межах Харківської міської ради національно-громадського самоврядування не існує.

        Про яку охорону, контроль та обстеження земель йде мова в листі Харківської міської ради №12944/9-12-0-33-12/6.1 від 22.10.2012р. не зрозуміло. Титул земельного права країни Україна належить Його Величності Государу Титульного Суверенного Народу України. Земельний Бон країни Україна розподіляється виключно поміж економічними одиницями Суверенного Народу України. Земельними ділянками країни Україна опікується Конгрес Національних Меншин України (Малих Народів України). Питання ар-енд земельних ділянок в країні Україна регулюється суб’єктами класифікатору КІСЕ S.2 («інший світ»). В реєстрах суб’єктів класифікатору КІСЕ S.2 («інший світ») Харківської міської ради національно-громадського самоврядування не існує.

        Про які інвентаризаційні справи Комунального підприємства «Харківське міське бюро технічної інвентаризації» йде мова в листі №12944/9-12-0-33-12/6.1 від 22.10.2012р., не зрозуміло. Національної комуни в м. Харкові не існує. Народної комуни в м. Харкові не існує. Правових інвентаризаційних справ в межах Харківської міської ради національно-громадського самоврядування не існує. Юридичних інвентаризаційних справ бути не може. Юридичні інвенційні справи ніякого відношення до правових інвентаризаційних справ не мають. Правова народна інвентура країни Україна і юридична національна інвенцтура при країні Україна знаходяться в різних площинах та в різних координатах. Правом власності Харківська міська рада національно-громадського самоврядування не оперує.

        Жодної земельної ділянки Харківська міська рада національно-громадського самоврядування надати в оренду не може. Всі землі країни Україна – виключна власність Корінного Народу України, Національних Меншин України (Малих Народів України). Сенат Корінного Народу України та Конгрес Національних Меншин України (Малих Народів України) не надавали Харківській міській раді національно-громадського самоврядування жодних повноважень на здійснення будь-яких операцій із землями України. В Європі (на відміну від усіх інших континентів світу) діє заборона на будь-які операції купівлі-продажу землі. На код такої події, як купівля-продаж землі в Європі, накладено безстроковий мараторій. Всі операції Харківської міської ради національно-громадського самоврядування із землею в Україні є фінансово-терористичними. Управлінських кодів в системі національно-громадського самоврядування при країні Україна не існує. Про яке управління земельними відносинами в межах Харківської міської ради йде мова за листом №12944/9-12-0-33-12/6.1 від 22.10.2012р., не зрозуміло. Управлінські одиниці знаходяться поза межами компетенції національної Верховної Ради України – Парламенту України.

      Ніякої громадської позиції Міжвідомча Інтерпол-Колегія протидії фінансово-економічному тероризму не займає та не висловлює. Міжвідомча Інтерпол-Колегія протидії фінансово-економічному тероризму – це не клуб для диспутів та дискусій. В подальшому листуванні просимо не кваліфікувати листи Міжвідомчої Інтерпол-Колегії протидії фінансово-економічному тероризму у якості звернення громадян-цивільників.

        Військовоповинний статус Міжвідомчої Інтерпол-Колегії протидії фінансово-економічному тероризму не передбачає порушень військового статуту Суверенних Збройних Сил країни Україна (ст.17 Конституції України).

 

Генерал-Лейтенант Гвардії Його Величності

Государа Титульного Суверенного Народу України

 О.В.Чернов